Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Απογευματινή ποδηλατοβόλτα από τον Π.Α.Σ.Ορεστιάδας



Και σήμερα Τετάρτη 29 του μήνα,τελευταία Τετάρτη του Ιουνίου, καιρού επιτρέποντος, ο ΠΑΣ Ορεστιάδας 'Ρήσος' διοργανώνει ποδηλατοβόλτα εντός και εκτός της πόλης. Η ποδηλατοβόλτα εντός της πόλης γίνεται σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και απευθύνεται προς όλες τις ηλικίες και με κάθε τύπο ποδηλάτου. Σημείο συνάντησης: Κεντρική πλατεία Ορεστιάδας(πλατεία Δασίου) Ώρα εκκίνησης: 19:30. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα καθοριστεί από κοινού.Ελάτε να ποδηλατήσουμε παρέα.Ελάτε να προωθήσουμε την ποδηλασία στον τόπο μας. Σας περιμένουμε!!!
Giorgos Tsif



Υ.Γ.1 Από χθες τα ξημερώματα κανένα blog δεν μπορούσε να αναρτήσει θέματα!Είπαν ότι είναι πρόβλημα από την Google κάτι το οποίο δεν το πολυπιστεύω! Όπως και να χει το θέμα ευτυχώς το πρόβλημα διορθώθηκε!Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον Γιώργο που δεν μπορέσαμε να αναρτήσουμε το θέμα του εγκαίρως και ελπίζουμε να δείξει κατανόηση!
Υ.Γ.2 Δεν θα ασχοληθούμε με τα γεγονότα που γίνονται αυτές της ήμερες και αυτές που θα ακολουθήσουν,όχι επειδή δεν μας ενδιαφέρουν αλλα επειδή υπάρχουν άλλα blogs που ασχολούνται με τέτοια θέματα!
Ευχαριστούμε :)
G.A.G.S.



1 σχόλιο: