Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011



ΤΟ BLOG ΜΑΣ-PLEASE READ!!

Θα θέλαμε να σας πούμε λίγα λόγια πιο αναλυτικά για το blog μας.


Για εμάς:
Μαζευτήκαμε 4 άτομα με διαφορετικές απόψεις και χαρακτήρα , με πολιτικές ανησυχίες, με καμία κομματική χροιά και χλευάζουμε οποιαδήποτε κομματική σκατο-παράταξη που θεωρεί ότι μπορεί μας εκπροσωπήσει! Εκπροσωπούμε τους εαυτούς μας! Οι ηλικίες μας είναι από 26 μέχρι 37. Είμαστε οι ‘’γνωστοί- άγνωστοι’’ σας και κυκλοφορούμε ανάμεσα σας ,είμαστε οι κολλητοί σας, οι φίλοι σας ,οι άγνωστοι σας .Κάποιοι ασχολούμαστε με διαφορετικές  δουλείες κάποιοι είμαστε άνεργοι, μάλιστα σκεφτόμαστε να εντάξουμε έναν νεαρό 17-20 χρονών για να αντιπροσωπεύσει τους πιο νέους τις πόλης μας.
Για τα άρθρα μας:
Στην αρχή σκεφτόμασταν τα θέματα να τα γράφουμε εντελώς χύμα και να τα κράξουμε με όση καφρίλα μπορούμε  για την κάθε μαλάκια που γίνεται στον Έβρο και στην πόλη μας(όπως ένα πολύ γνωστό blog).Σκεφτήκαμε μάλιστα σε κάθε άρθρο που θα γράφουμε να το υπογράφουμε με όνομα κ επίθετο ή έστω μόνο με το όνομα μας. Αλλά όλοι μας  γνωρίζουμε πόση ελευθερία λόγου υπάρχει στην Ελλάδα και ειδικά στην Ορεστιάδα!!
Ότι γράφτηκε ως τώρα είναι από προσωπικές  απόψεις/εμπειρίες και κυρίως από συζητήσεις με κολλητούς, γνωστούς  και από συζητήσεις που ακούμε στις καφετέριες ,εστιατόρια κτλ. Και μην πει κανείς  ‘’τι έγινε ρε παίδες παρακολουθείτε τις συζητήσεις μας??’’…ΟΧΙ.. αν καθόμαστε διπλά-διπλά και φωνάζετε σαν να σας ‘’βιάζουν’’ τότε ΝΑΙ σας ακούμε χωρίς να το θέλουμε. Και αν ‘’πιάσει’’ το αυτί μας κάτι που μας ενδιαφέρει και νομίζουμε ότι είναι καλό υλικό θα το χώσουμε. Αν  δεν γουστάρετε κάντε μας μήνυση για υποκλοπή!!
Θέλετε να μας στείλετε καλά, άσχημα ή χυδαία θέματα στείλτε τα και θα τα αναρτήσουμε χωρίς να τα αλλοιώσουμε !
Και τέλος, κάθε άρθρο πρώτα γράφεται προσωπικά και μετά το τσεκάρουν και οι υπόλοιποι ,αν θέλουν κάτι να προσθέσουν ή αν νομίζουν ότι κάτι πρέπει να αφαιρεθεί και μετά το δημοσιεύουμε. Βέβαια θα αναρτηθούν και μόνο προσωπικά άρθρα.
Για τα σχόλια σας:
Για παράδειγμα θα σταθούμε σε 2 σχόλια που γράφτηκαν. Αν δείτε κάποιο συντακτικό ή γραμματικό λάθος απλώς πέστε το μας. Δεν  είμαστε ούτε δημοσιογράφοι ούτε καθηγητές γραμματικής. Και στο κάτω-κάτω λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε. :P
Δεν μπορούμε για κάθε θέμα να γράφουμε ολόκληρο βιβλίο! Πρώτου μας τα χώσετε αν κάτι δεν το καταλαβαίνετε πέστε το μας να σας το αναλύσουμε κι άλλο! Αν πάλι είστε τόσο ‘’μπούφος’’ και δεν πιάνετε το νόημα τότε δικό σας problem.Πρώτου μας αποκαλέσετε ψεύτες ή οτιδήποτε άλλο πρώτα ψάξετε το!! Δεν ανοίξαμε αυτό το 
 blog για να πούμε ψέματα!!
Αν πάλι μας τα χώσετε, μας βρίσετε, γράψετε χυδαία για τις οικογένειες μας δεν πρόκειται να σας ανταποδώσουμε. Ισα-ισα θα χαρούμε γιατί θα καταλάβουμε ότι με το συγκεκριμένο άρθρο που διαβάσατε σας έτσουξε το κωλαράκι!
Οπότε αυτομάτως ξέρουμε ότι γράψαμε κάτι κάλο!!
Γενικώς:  
Γενικώς αυτά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που μπήκαν έστω μια φορά και μας ευχήθηκαν καλή συνέχεια. Αν θέλετε να συνεχίσουμε απλώς υποστήριξε το blog-
και να μην το υποστηρίξετε πάλι θα συνεχίσουμε- και διαδώστε το με καλά λόγια  αλλά και με άσχημα!! Αλλιώς δεν έχει ουσία! 
Υ.Γ1 Όπως γράφτηκε αυτό το άρθρο με κάποιες ‘’soft’’ βρισιές σε παρόμοιο στυλ θα γραφτούν τα πιο πολλά  άρθρα μας και ακόμα πιο σκληρά!! Δεν γουστάρετε… μη μας διαβάζετε!!
Υ.Γ2 Δεν μας γουστάρετε, σβήστε μας από το φαις-μπουκ και μην ξαναμπείτε στο blog μας!!
Υ.Γ3 Και όπως είπαμε θα προσπαθήσουμε να γράφουμε όσο ‘’κόσμια’’ γίνεται και χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κανέναν!! Αν πάλι θιχτεί κάποιος απλώς δεν μας νοιάζει!!(βλ. Υ.Γ2).
G.A.G.S.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου