Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΡΔΑΣ 2011 17η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ


Φτάνει και η 17η  συνάντηση νέων στον Αρδα!!
Ας το πιάσουμε το θέμα ιστορικά. Ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου το 1995 με σκοπό την συνάντηση νέων απ΄όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, με εκδηλώσεις που έχουν  διαβαλκανικό χαρακτήρα.
Από το ΄95 ως και ΄97 πιστεύω όπως πολλοί άλλοι ότι ήταν τα καλύτερα χρόνια! Όχι μόνο επειδή η είσοδος ήταν free αλλά ήταν πραγματικά συνάντηση νέων και τα συγκροτήματα απευθυνόταν σε νέους.
Μετά το ΄97-τελευταία φορά που πήγα-άρχισαν τα άσχημα!! Μαθαίνουμε ότι στο festival χώνονται κάποιοι ΄΄γνωστοί –άγνωστοι’’ και πλέων όλοι έλεγαν το ίδιο  ‘’για τα λεφτά τα κάνεις όλα’’. 
Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο, τα groups και τους τραγουδιστές-άκου εκεί ο άλλος μου ήρθε με ελικόπτερο-

που έφερναν κάθε χρόνο όλο και χειροτέρευαν. Στο τέλος κατάληξε να φέρνουν λαϊκά και άλλα διάφορα που το μόνο που έλειπε ήταν να βάλουν τραπεζάκια reserve με ένα μπουκάλι whisky και λουλουδούδες!
Και φτάνουμε στο φετινό αποκορύφωμα .Διαβάζω σε μια στήλη ότι ο  Αρδας γυρνάει στις καλές του εποχές. Έτσι σαν την περίεργη γάτα μπαίνω στο site του Αρδα. Πρώτα βλέπω το πρόγραμμα και αναρωτιέμαι ποίος από Αθήνα ή από Θεσ/νικη θα έρθει?!!
Να δει groups που τα βλέπει κάθε βδομάδα και έχει αηδιάσει? Να έρθει για την φάση?
Μόνο οι βενζίνες που θα βάλει θα του βγουν τα μαλλιοκέφαλα του. Η θα έρθει με το αεροπλάνο?
Τι άλλο?? αααα ναι!!! Τα εισιτήρια! !Πάνε καλά ή μας δουλεύουν?
Μου άρεσε που είπαν ότι θα είναι και σε προσιτές τιμές!!
Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να κλάψω ή να γελάσω??
‘’Απαγορεύεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα υπό την επίδραση αλκοόλ ή άλλων ουσιών’’(sorry για το clopy-paste :P)
Για να σκεφτώ! Ας αρχίσω από το τέλος. Έχουμε ‘’’άλλων ουσιών’’ εδώ κάπως συμφωνώ, αλλά αν ο άλλος θέλει να ‘’φτιαχτεί’’ πρόβλημα του. Πάμε παρακάτω ‘’ επίδραση αλκοόλ’’. Γιατί άραγε? Δηλαδή αν μπει νηφάλιος δεν θα μπορέσει να γίνει ‘’τύφλα’’?  Μήπως παίζει ρόλο ότι η μπύρα(κουτάκι) θα κοστίζει μόνο 3 ευρουλάκια και για να μην αγοράζουν απ’έξω!? Αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει φασαρία θα το κάνει, άσχετα αν είναι ‘’κομμάτια’’ ή όχι. Που ακούστηκε παγκοσμίως σε φεστιβάλ να μην κάνεις λίγο κεφάλι για να γουστάρεις; Μήπως να πάμε με το φραπέ στο χέρι;
Όσο για τους χώρους υγιεινής (WC, λουτρά) δεν λέω τίποτα, είναι έκπληξη! 
Εκτός απ’ότι  έχει χάσει πλέων την ουσία του το festival δεν γουστάρω να περπατάω και να μου κάνουν ‘’πέσιμο’’ σε κάθε μου βήμα επειδή έκλασα ή δεν γουστάρουν την φάτσα μου ή να βλέπω να μπουκάρουν σε όποια σκηνή θέλουν και να τους κάνουν ρόμπα!! Μπορεί ρε φίλε να πηδιέται ο άλλος με την κοπέλα του!!

Ονομάστε το καλύτερα ‘festival αστυνομικών και φίλων’’ και μην ακούσω ότι είναι και καλά για την προστασία μας και τέτοιες αηδίες!!
Σας εύχομαι μέσα από την καρδία μου(το εννοώ σοβαρά) όσοι πάτε να περάσετε καλά και να βγάλετε γούστα!!
Όσο για εμάς…ελπίζω να περάσουμε τόσο καλά όσο εσείς, στο River Party Καστοριάς, αν και δεν γουστάρω όλα τα groups που θα παίξουν άλλα τουλάχιστον σέβονται τα λεφτά που τους δίνεις και δεν συγκρίνονται σε θέμα διοργάνωσης και άλλα πολλά.
Προτείνω οι δικοί μας ‘’διοργανωτές’’ να περάσουν μια βόλτα από εκεί μπας και ανοίξουν τα μάτια τους!!
Τα λέμε μόλις τελειώσουν τα 2 festival και να ανταλλάξουμε  απόψεις!!
Καλά να περάσουμε!!
Antios Amigos
G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου