Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2011...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!


Ooooλεεε!!! Επιτέλους!! Απόψε η τελευταία βραδιά !!Αλήθεια τι σκατά γιορτάζουμε?? Τα Ορέστεια η την ‘’κονόμα’’ κάποιων? Λένε δεν παίζουν φράγκα!!
11 ολόκληρες μέρες? Όταν γιορτάζουμε για την πόλη μας κάνουμε κάνα πανηγύρι για
2 με 3 μέρες το πολύ! Πέρσι κ πρόπερσι 15-20 μέρες!! πάτε καλά ρε!?
Ολυμπιακοί αγώνες είναι;

Αλήθεια που τα βρήκατε τα λεφτά; Και γιατί τόσες μέρες; Χμμμμμμ….μήπως, λέω μήπως…ξαναλέω ΜΗΠΩΣ για να βγάλουν τις ματαιοδοξίες τους κάποια συγκεκριμένα άτομα;;; εεε;; Τα ίδια άτομα που κάνουν το κουμάντο σε αυτό τον τομέα εδώ και τόσα χρόνια;
Αντί να κάνετε 2-3 μέρες γιορτή και να σκάσετε κάνα φράγκο π.χ. για να φτιάξετε αυτήν την άθλια πλατεία τα στάζετε σε μαλακίες!( Όσο για την πλατεία θα έχουμε ξεχωριστό άρθρο!)
Και τώρα ένα ανέκδοτο.. πέρσι ή πρόπερσι που στα Ορέστεια μετά από όλα τα πανηγύρια, συγκινήθηκαν να κάνουν και μια βραδιά για τους νέους με ηλεκτρονική chill-out μουσική. Δεν πρόλαβε ο dj να παίξει 30λεπτά …τσουουφ να και οι police!!
Και το κλείνουν το παρτάκι με την δικαιολογία ότι η μουσική ενοχλεί τους γείτονες και είναι αργά!! Χμμμμμ….δηλαδή τις άλλες μέρες που έπαιζε λαϊκά και παραδοσιακά ως τις 1-2 τα μεσάνυχτα δεν τους ενοχλούσε ε;;; χαχαχαχαχαχα!!! Α, ρε ξεφτίλες!! Και το θεϊκό είναι ότι σταμάτησαν που; Που;; Ναι, καλά καταλάβατε!! ΣΤΑ ΟΡΕΣΤΕΙΑ!!
Εύχομαι απόψε τελευταία βραδιά που θα μαζευτεί η υψηλή κοινωνία ο Θεούλης να τους στείλει μια ωραία βροχούλα και γιατί όχι και κάνα χαλαζάκι!! :P
Αυτά!!!
Χμμμ δεν αντέχω!!Το είχα για μυστικό!! Αλλά θα σκάσω!! Σε λίγες μέρες ετοιμάζουμε ένα πανέμορφο άρθρο για τον Άρδα ¨κονόμα¨ 2011 που και οι διοργανωτές δεν λένε να βάλουν μυαλό, σαν τους άλλους εκεί κάτω που νομίζουν ότι είναι τσιφλίκι τους η βουλή και αυτό που αντιπροσωπεύει!! Γιατί άραγε???
CIAO CIAO!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου