Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΡΔΑΣ!!! (ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ)



Άρχισε εχθές το φεστιβάλ που μας έχει χαρίσει τόσες υπέροχες στιγμές και τόσες γαμάτες αναμνήσεις, στο μακρινό παρελθόν βέβαια. Εμείς επιλέγουμε να μην πάμε ούτε φέτος στον Άρδα, για λόγους που τους αναλύσαμε σε παλιότερο άρθρο. Παραδεχόμαστε βέβαια πως φέτος έγινε μια κάπως πιο προσεγμένη επιλογή στα ονόματα που έφεραν, δεν παύει όμως να είναι η ίδια μασημένη κασέτα ακόμα και αυτά. Για τους διοργανωτές, τους χορηγούς, το χώρο κατασκήνωσης, τη συμπεριφορά και το όλο concept του Άρδα των τελευταίων χρόνων δεν θα πω κάτι. Τα ξαναείπαμε.
Εύχομαι σε όλους εσάς που θα πάτε να περάσετε καλά, να ζήσετε ωραίες εμπειρίες, να γνωρίσετε κόσμο, να απολαύσετε την κάθε στιγμή και εσείς και η παρέα σας, να αποφύγετε τα έκτροπα και να προσέχετε στο δρόμο όταν μετακινήστε! Θα έχει πολλή κίνηση αυτές τις μέρες!! Καλό Άρδα!      S.

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια το φεστιβάλ απαξιώνεται στα μάτια της νεολαίας, τοπικής και μη, αφού απλά κατάντησε να θυμίζει εμποροπανήγυρη. Η αίσθηση της παρακμής σε κατακλύζει πρίν ακόμα μπέις στο χώρο. Που είναι όλες οι καντίνες?
    Προσωπικά επείδη πήγα μόνο χθες στο Σαββόπουλο, έχω να καταγγείλω το εξής κουφό: με το που φτάνουμε στην είσοδο για εισιτήριο μας απαγορεύουν να μπούμε με τη σακούλα με τις μπύρες που είχαμε μαζί μας! άκουσον άκουσον! επειδή δεν πήγαμε με διάθεση για διαπλικτισμούς δεν δώσαμε έκταση στο θέμα. Το σίγουρο είναι οτι δεν θα ξαναπάμε.
    Η επιτυχία του φεστιβάλ δεν εξαρτάται μόνο από το μέγεθος των καλιτεχνών της συναυλίας, αλλά κυρίως από το ύφος της διοργάνωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή