Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΧΗΜΙΑ


Θέμα 1ο: Μια βδομάδα έχει να εμφανιστεί το προσωπικό καθαριότητας στο κέντρο. Τα λούκια των πεζοδρομίων έχουν γεμίσει σκουπίδια, γόπες, φύλλα και κλαδιά! Πλέον οι κάτοικοι του κέντρου και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων βγαίνουν και τα σκουπίζουν μόνοι τους κάνοντας τα στοίβες.
Το μόνο που έχουν να κάνουν οι καθαρίστριες του δήμου είναι να περάσουν και να μαζέψουν τα σκουπίδια με το φαράσι. Αλλά πάλι τίποτα! Έληξαν κάποιες συμβάσεις λένε και δεν προλαβαίνουν αυτοί που απομείνανε να περνάνε από παντού. Πλάκα μας κάνετε ρε;;; Δήμος είναι αυτός ή τσίρκο;; Τι θα πει έληξαν οι συμβάσεις;;; Να τις προλαβαίνατε, να τις ανανεώνατε. Εγώ πως πληρώνω τα τέλη μου κανονικά στο δήμο; Απαιτώ το πεζοδρόμιο μου να είναι καθαρό!
Μια βδομάδα τα λούκια των πεζοδρομίων είναι βρόμικα και μόλις αύριο θα μπει ως θέμα στο δημ. συμβούλιο. Πως θα μπει όμως;  " Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας για το προσωπικό καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού  του Δήμου Ορεστιάδας έτους 2011". Ότι να΄ναι δηλαδή...
Θέμα 2ο: Ποιος είναι υπεύθυνος για το καθάρισμα των χόρτων που φυτρώνουν στα πεζοδρόμια των κεντρικών δρόμων και γίνονται 2 μέτρα ψηλά περιορίζοντας την όραση αυτού που προέρχεται από παράδρομο και θέλει να βγει στον κεντρικό; Μήπως ο δήμος; Πρέπει πρώτα να γίνει κάποιο ατύχημα ή κάποιο δυστύχημα για να καθαριστούν αυτές οι παγίδες; Ειδικά στην ταλαίπωρη οδό Ζαρίφη και στις αρχές τις Κωσταντινουπόλεως! Που ζούμε δηλαδή; Τι ζητάω;  Μια καθαρή πόλη και δρόμους που να μην κινδυνεύω εγώ και το αυτοκίνητό μου! Γιαυτό δεν πληρώνω τέλη και φόρους στο δήμο και στο κράτος;
Θέμα 3ο: Θάψατε που θάψατε το συντριβάνι λες και ήταν κανένα ψόφιο σκυλί. Πόσο καιρό θα ντρεπόμαστε πια για αυτή την πλατεία;; Βάλτε τουλάχιστον μερικά λουλούδια, λίγο γκαζόν!! Είναι αστείο, είναι γελοίο είναι απαράδεκτο αυτό το θέαμα με το χώμα μέσα στη πλατεία! Ρεζίλι γινόμαστε, δεν το καταλαβαίνετε; Και αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να αναλάβετε αυτό το "δύσκολο και επίπονο έργο", όταν θα έρθει μια ομάδα πολιτών και θα σας ζητήσει να αναλάβει να φυτέψει αυτή λουλούδια στο πρώην συντριβάνι με δικά της έξοδα, κανονίστε τι θα πείτε!!!      S.


Υ.Γ. αύριο έχει δημοτικό συμβούλιο με θεματάρες...











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου