Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστρέψαμε!


Δυνατοί, υγιείς, ορεξάτοι και.εντελώς άφραγκοι. Επιστρέψαμε ξεκούραστοι, χαλαρωμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε έναν δύσκολο χειμώνα!
Επιστρέψαμε γεμάτοι ενέργεια και πείσμα να αλλάξουμε ότι άσχημο υπάρχει στην Ορεστιάδα μας, να κάνουμε αυτούς που μας διοικούν να ντρέπονται αλλά και να φοβούνται για κάθε λαμογιά που πάνε να κάνουν!
Μάθαμε για την τεράστια φούσκα του φεστιβάλ. νεολαίας Άρδα. Μάθαμε για τη γιούχα και το

κράξιμο, που κάποιοι πέρασαν για.διαμαρτυρία επειδή τέλειωσε το μαγικό και ονειρεμένο εξαήμερο, μάθαμε για την αρπαχτή του Σαββόπουλου, για τη χειρότερη χρονιά που έζησε το φεστιβάλ από την ίδρυση του. Επίσης μάθαμε για κάποιες νέες καινοτόμες ιδέες που κυκλοφορούν στο δημαρχείο για το πώς θα χαντακώσουν ακόμα περισσότερο την αβοήθητη αυτή πόλη, μάθαμε ότι το σιντριβάνι παραμένει γεμάτο χώμα-σκέτο χώμα, μάθαμε για μία γυναίκα που γλίστρησε στα αισχρά και εντελώς ακατάλληλα πεζοδρόμιά μας με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να σκίσει το φρύδι της. Της ευχόμαστε περαστικά. Ακούσαμε ότι το μόνο χρήμα που κινήθηκε στην αγορά, ήταν αυτό των ξένων, των επισκεπτών, των λαζογερμανών κ.τ.λ. αφού οι ντόπιοι πλέον μέχρι και τροφή για τις κότες από τη Βουλγαρία και από την Τουρκία αγοράζουν. Μπράβο τους. Για άλλα και άλλα το παίζουν πατριώτες! 
Είδαμε ότι άνοιξε ένα SexShop, ενδιαφέρον, άντε να σπάσουμε και κανένα ταμπού σ'αυτό τον τόπο και να μη την κυνηγήσουμε τη γυναίκα σαν μάγισσα του μεσαίωνα.
Είδαμε ότι η εθνική τράπεζα μεταμορφώθηκε σε φρούριο. Προετοιμάζονται για κάτι;
Μάθαμε, είδαμε και ακούσαμε πολλά που δεν μας άρεσαν αλλά και αρκετά αξιέπαινα γεγονότα, όπως για μια παρέα  πιτσιρικάδων που έσωσαν μια αδέσποτη σκυλίτσα που έφαγε φόλα. Την γλίτωσε χάρη στο πείσμα και στη θέληση των παιδιών να την κρατήσουν στη ζωή (και στις γνώσεις τους για το τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν φυσικά).
Υ.Γ. SUPER ως τώρα η βδομάδα ερασιτεχνικού θεάτρου που διοργανώνει ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
Επιστρέψαμε λοιπόν! Το νου σας.    S.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου